16 травня 2017

14 травня 2017 року о 16 годині у Щирецькому Народному домі відбувся творчий звіт дирекції школи, педагогічного та учнівського колективів про роботу у 2016-2017 н.р. перед батьками та громадськістю селища. Судячи з того, що весь зал був заповнений, думаємо, що робота школи не є байдужою для односельчан. Спочатку виступили учні 5-тих класів (кл.кер. Сениш Л.Р. та Даць О.С.) з привітанням матерям зі святом Дня матері. Учні 3-го класу, 5-тих класів, 6- тих, 9-го класів порадували присутніх своїми музичними виступами (вч. муз.мист. Книш П.М.). Ведучими були учні 9-го класу Лев Андрій та Скородинська Софія.
Директор школи Пижик Г.М. розповіла батькам та односельчанам про те, чим жила школа протягом навчального року, прокоментувала слайди про навчальні досягнення та виховні заходи, які відбувалися з вересня по травень, подякувала батькам за допомогу, підтримку, небайдужість до роботи школи, наголошувала про необхідність уваги до здоров’я дітей.
Ми маємо вірити в краще освіти, в те, що є люди, які готові нам не тільки дати Щастя, Любов, Гармонію, але й отримати їх від нас. Тому запалімо маленьку свічечку. Нехай її полум’я очищає нас, дарує нам тепло і любов. Нехай її вогник спалахує добром і оптимізмом, дає нам силу з упевненістю дивитися вперед. 


Немає коментарів:

Дописати коментар