12 травня 2014

11 травня 2014 року в Щирецькій ЗОШ № 2 І-ІІІ ст. відбулися загальношкільні батьківські збори та звіт директора.
Збори відкрила директор школи Пижик Г.М., яка розповіла батькам про роботу педагогічного колективу за звітний період та проблеми і завдання на наступний навчальний рік.
Батьки та громадськість селища переглянули фотопрезентацію навчально-методичної роботи, в якій були відзначені досягнення та здобутки вчителів та учнів, результати їх участі у районних, обласних і всеукраїнських конкурсах, які підготувала і провела заступник директора  Соколова В.І.
Виховну роботу в школі за 2013-2014 н.р. презентувала заступник директора з виховної роботи Блінова Т.І. В матеріалах відеопрезентації були представлені найкращі виховні справи класів та школи, робота учкому та творчі звіти гуртків.
З цікавістю батьки оглянули виставку учнівських робіт гуртка «Креативне рукоділля», який веде в школі керівник Шпирковська О.М.
З особливим хвилюванням присутні переглянули шкільні тематичні стенди «Герої не вмирають», прослухали відеопрезентацію учениці 11-Б класу Шилич Тетяни «Пам’яті Небесної  сотні» та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Збори завершилися відеопрезентацією «Скорботні матері в молитвах за Україну»,  присвяченій Дню матері.

08 травня 2014

07.05.2014 року в Щирецькій ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів проведено відкриту виховну годину у 7 класі на тему: «Моральні цінності людини» під керівництвом класного керівника Косилович О.О.   Метою даного заходу було: виховання учнів у рамках етики, моралі та культури поведінки, враховуючи ментальність нашого народу; розвиток почуття національної свідомості, турботи про оточуючих, рідних, близьких; уміння поводитись у соціумі.          Під час проведення даного заходу було показано відео звернення Матері Терези до громади.