19 червня 2018

17 червня в приміщення Народного дому відбувсь звіт директора школи Пижик Галини Михайлівни перед громадськістю селища

18 червня 2018

15 червня група учнів нашої школи побувала на фестивалі у селі Зашків Жовківського району присвяченому Євгену Коновальцю. Насамперед ми відвідали музей, у якому були три роки тому. Цікавим було те, що у музеї появилися нові експонати (крісла з квартири Є. Коновальця у Роттердамі, земля з могили полковника).Ось фотозвіт з цієї поїздки:





15 червня 2018

З 1-го по 14 червня у школі працював літній табір "Дружба-2018".
    У таборі відпочивало та оздоровилося 135  дітей. Природа подарувала нам сонячні, веселі дні. Тільки в останній день сильно дощило. Найактивнішими в усіх таборових справах були шестикласники - гурт "Лідери" зі своїм виховником Даць О.С. Їм надовго запам'ятаються екскурсійні поїздки в наше місто Львів та сусідню Тернопільську область м. Тернопіль, Збаразький замок, меморіальний музей Соломії Крушельницької на батьківщині с. Біла Тернопільського району.
     У квесті "Досліджуємо Щирець " змагалися "Небезпечні кактуси" (7 клас) та "220 вольт" (8 клас). "Небезпечні кактуси" разом з командами школи № 1 ім. Героя України Б. Ільківа, Горбачівського та Соколівського НВК, Ланів та с. Дмитре взяли участь у туристично -краєзнавчому тренуванні на Щирецькій Золотій горі.
    Гурти збагатилися здоров'ям біля цілющого джерела с. Раковець, побували у Шевченківському гаї, природничо-зоологічному музеї м. Львова (вихователі Василишин О.Б. та Шаравара Л.Я.).
    Найстарші "Романтики" (10 клас), разом з начальником табору Доскоч Г.В. побували в історико - меморіальному музеї Євгена Коновальця у с. Зашків Жовківського району Львівської області.



 


















 Керівництву Щирецької ОТГ завдячуємо поїздками на "Школярику", а туристичному агенству "Файний Львів" за екскурсійний автобус.
    До побачення, школо, до зустрічі у новому навчальному році.