08 жовтня 2020

 

         День вчителя в Україні - це лише частина міжнародного свята. Починаючи з 1994 року, за рішенням ЮНЕСКО відзначається Всесвітній день вчителя. Увага до цього свята - це лише малий спосіб висловити подяку тим, хто зробив можливим наше становлення у житті.

         Хоч карантин вніс свої корективи у відзначення Дня вчителя, в Щирецькій громаді з нагоди свята вирішили у вузькому колі нагородити кращих із кращих представників цієї професії.

         Представники Щирецької селищної ради: голова Василишин О.П., заступник голови з гуманітарних питань Нагірний А.Я. та начальник відділу освіти Терещук А.В.,  Почесні грамоти вручили :

-         Кошівці У.Б., заступнику директора з ВР;

-         Микитці С.А., вчителю початкових класів;

-         Магорі Р.В., вчителю української мови та літератури;

-         Сениш Л.Р., вчителю географії;

-         Маголі М., асистенту вчителя в інклюзивному класі;

-         Кузь І.І., вчителю української мови та літератури;

-         Волицьку Н.Б.,вчителю англійської мови.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, якісну організацію навчально- виховного процесу та з нагоди Дня вчителя, директор школи  Пижик Г.М.  отримала  Подяку  педагогічному  колективу Щирецької ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів  Щирецької селищної ради.

         Василишин О.П. вручив іменну премію Щирецької селищної ради «Герої не вмирають»  випускнику нашої школи Кузіву Богдану, який отримав 200 балів з біології на ЗНО , став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології,  та вчителю біології Даць О.С.  за якісну підготовку випускника.

         Учитель - це не професія, вчитель - це ціле життя, і воно віддане школі і учням. Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Дякуємо Вам за терпіння, вміння слухати і вчасно подавати руку допомоги, за знання, підказки і життєву спрямованість.

         Бажаємо Вам родинного затишку, любові, достатку і всіх життєвих благ!










11 вересня 2020

28 серпня 2020

 Шановні учні та батьки!

Доводимо до вашого відома, що Щирецька ЗОШ №2 І – ІІІ ступенів Щирецької селищної ради готується до початку нового навчального року. Заняття розпочнуться 01 вересня 2020 року у звичайному режимі.

Зараз адміністрація розробляє алгоритм повернення до звичного навчання, щоб зменшити ризики зараження коронавірусом (COVID-19 ), модель організації освітнього процесу за змішаною формою навчання на випадок погіршення епідеміологічної ситуації.

1 вересня о 9.00 год. на вуличному спортивному майданчику проводитимуться урочистості до Дня знань, куди запрошуються лише першокласники та випускники 11-х класів.

У цей же день учні 2-4-х та 5-10-х класів запрошуються на перший урок, що розпочнеться о 9.00 год. у закріплених за класами приміщеннями.

Розклад дзвінків та правила роботи школи в умовах адаптивного карантину буде доведено до відома всіх учасників освітнього процесу.

 Чекаємо 01 вересня 2020 року всіх здобувачів освіти в нашому навчальному закладі.