25 лютого 2016

Сьогодні у нашій школі відбулося урочисте святкування 145-ої річниці від дня народження Лесі Українки. В урочистостях брали участь учні 6-го, 8-го та 10-х класів під керівництвом учителів української мови та літератури Кузь І.І. та Доскоч Г.В. Під час проведення свята гості мали можливість переглянути короткометражні фільми про життя та творчі здобутки поетеси, про цікаві факти з життя Лариси Петрівни. Також глядачі змогли оцінити учнівську інсценізацію уривків найвідоміших драматичних творів Лесі.

23 лютого 2016

22 лютого вчителі української мови та літератури Шилич М.В., Афтанас Д.А.,вчитель музики Книш П.М. провели святкову лінійку до Дня рідної мови

З 19 по 22 лютого в школі проходили Дні пам'яті Героїв Небесної Сотні. Ми згадували всіх хто загинув на Майдані і зокрема щирчанина, випускника нашої школи, Богдана Ільківа. У ці дні учні та вчителі молилися за тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Завдяки вчителям Шилич М.В. та Перервіної О.М. присутні з болем у серці змогли переглянути історичні відеокадри.