13 листопада 2018


Ми прагнемо жити в успішному суспільстві, а успішність суспільства залежить від його ефективності. Ефективне суспільство будують професіонали - гарні фахівці, знавці своєї справи. «Своя справа» – це та, яка приносить не лише матеріальне, а й моральне задоволення та позитивні емоції. А задоволення від життя та налаштованість на позитив – це вже половина успіху! Така проста формула доводить важливість обрання «своєї» професії.

Сучасний світ професій став різноманітнішим. Це призвело до того, що майбутнім абітурієнтам стало складніше зробити вибір майбутньої спеціальності і  дуже важливо зробити правильний вибір своєчасно.
9 листопада Львівський   національний аграрний університет відкрив двері для майбутніх абітурієнтів, молодій творчій еліті, щасливому майбутньому нашої держави. Зранку центральна площа університету була переповнена шкільними автобусами, до аграрного вузу завітало багато випускників  з різних областей України.
Спершу у повітрі зависла нотка хвилювання, однак, завдяки невичерпним старанням та ентузіазму працівників і студентів, зрештою вирував святковий настрій. Представники студентства ЛНАУ радо зустрічали, консультували і підтримували майбутніх аграріїв, частували гостей смачним чаєм та улюбленими солодощами, а мажорна сучасна музика додавала позитиву.

У холі головного корпусу майбутні студенти мали змогу ознайомитися з факультетами, творчими роботами та книжковими надбаннями викладачів кафедр. Кожен абітурієнт отримав на добру згадку море вражень від  відвідання університетських музеїв.
На дітей чекали консультації відповідального секретаря приймальної комісії університету, розмова з деканом факультету агрономії та екології, щодо вступної кампанії 2019 року…








Немає коментарів:

Дописати коментар