07 грудня 2018


З гордістю про Збройні сили
До Дня збройних сил України гуртківці драматичного гуртка Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст. під керівництвом Скородинської О.М. підготували святковий захід, який провели у Народному домі селища. На святі було багато гостей – учасники АТО, виконавчий комітет Щирецької об’єднаної територіальної громади, дирекція, учні та вчителі школи.
Зі словом привітання виступив голова ОТГ Василишин О.П. Ведучими урочистості були Лев Андрій і Стецура Наталія (уч.11 класу) та Паснак Іванна-Софія (уч. 10-А класу). Слова привітань і побажань з нагоди свята звучали з уст п’ятикласниць Качмарик Анни-Марії, Шулим Юлії, Звір Анастасії, Віблої Роксолани. Майстерно декламували вірші Ільків Софія, Петришин Андріана, Шабаковська Андріана, Кардаш Олена, Паламар Соломія, Хомин Наталія, Гавур Юлія (уч. 5 класу). П’ятикласники дуже хвилювалися, для декого це був перший виступ перед такою великою аудиторією. Впевнено і артистично виконували свої ролі шестикласниці Дік Сніжана, Кравець Яна та Шкірко Анастасія, у сценках – Пушкар Лілія та Кузь Денис (уч. 8-А класу), Слободчук Володимир, Скочиляс Максим (уч. 10-А класу) та Лев Андрій (уч. 11 класу). Марців Вероніка (уч. 11 класу) у пісні побажала: «Дай, Боже, здоров’я нашим солдатам».
Зворушливим був вихід ангеляток зі свічками Пам’яті. Захід супроводжувався відеокадрами та роликами, які демонструвалися на екрані. Не один глядач стримував у серці щем і переповнювався гордістю за своїх захисників і свою Вітчизну. Завершилося свято піснею-проханням:
Боже! Україну збережи!
Господи, помилуй грішних.
Змилуйся над нами і прости,
Молимо Тебе, Всевишній.
І від ворога нас захисти,
Бо без Тебе ми безсилі.
Господи, зміни все навкруги,
Дай спасіння Україні!
Доскоч Г.В. педагог-організатор Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІст.







Немає коментарів:

Дописати коментар