11 вересня 2018


EEКонкурс «Безпечна дорога до школи»
Учні Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ завдяки проекту «Всеосвіта » взяли участь у захопливому конкурсі «Безпечна дорога до школи»
Кожний учасник зміг не лише перевірити власні знання з Правил дорожнього руху та навчитися орієнтуватися на шляху від школи додому, але й дізнатись іншу важливу інформацію завдяки Роботі над помилками, яка автоматично проводиться після внесення всіх відповідей. Конкурс складається з блоків тематичних питань, які охоплюють вміння орієнтуватися на вулиці за допомогою дорожніх знаків, а також систему правил поведінки під час дорожньо -транспортних ситуацій.
Метою конкурсу є:
Нагадати дитині про необхідність дбати про своє здоров’я та безпеку, вчасно реагувати на діяльність, яка становить загрозу для життя, здоров’я та добробуту як дитини, так і тих, хто її оточує.
Перевірити рівень знань та навчити прогнозувати варіанти правильної поведінки на дорозі для власної безпеки та безпеки оточуючих.
Допомогти зробити аргументований вибір на користь дотримування Правил дорожнього руху на шляху до школи, а також проаналізувати наслідки та ризики на дорозі.
Кожний учасник конкурсу отримав захопливі дизайнерські подарунки: подарунки:
яскраву та оригінальну розробку «Автомобіль Всеосвіта», корисну пам’ятку щодо найнеобхідніших дорожніх знаків, а також унікальну схематичну карту «Безпечна дорога до школи», за допомогою якої учень зможе прокласти свій безпечний маршрут від дому до навчального закладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар