22 грудня 2017


Санта Клаус у Щирецькій ЗОШ N2

За використання сучасних методів викладання та інноваційний підхід до роботи з учнями вчителі англійськоі мови Щирецькоі ЗОШ N2 одержали неймовірно цікавий подарунок від Санти Клауса та мовної студії La la English-апробаційні навчальні та візуально-ігрові комплекти для проведення ефективних уроків.Найбільше зраділи подарункові школярі.Адже саме вони стали учасниками відображення життєвих ситуацій в ігровій формі з яскравими посібниками.
Тематичні картки, настільні та мемоігри, демонстраційний сет фруктово- овочеве асорті, доміно та багато інших цікавинок було на уроках англійської мови впродовж двох тижнів. Сучасні методи навчання допомагають витиснути мертву систему  викладання, навчитись по-новому взаємодіяти з дітьми XXI століття.Адже діти - творці нового часу з новими реаліями та відношеннями.Такі навчальні комплекти змінюють підхід до навчання та показують як спілкуватися із сучасними дітьми та  поважати їх погляди. Вони дають змогу вчителям виходити за рамки освітніх стереотипів. Саме вчитель є живим джерелом, яке наповнює та мотивує.
 Іноземна мова - це один з інструментів взаємодіі зі світом. Процес мовного опанування повинен бути природнім, цікавим, психологічно комфортним та ефекьивним. Саме з цією метою Санта подорожує по країні та радує вчителів англійськоі мови та їх учнів. Адже Teacher's box створений для того,щоб впливати на якість та позитивні емоціі як вчителів так і їх учнів Найважливіше, щоб було бажання творити англомовну реальність на уроках та підвищувати апетит до англійської в україномовних дітей.
Найактивнішими учасниками навчально - комунікативних ситуацій були шестикласники Христина Штаблава, Дарина Нагірна, Соломія Дуфанець Марія Труш, Аня Руденко, Вікторія Пеприк, та Юліана Шаравара. Семикласники  Софія Денисенко, Анастасія Смолинська, Василина Фітьо, Ліля Пушкар та Анна Ригель найкраще справлялися з роботою в групах. Навіть ті учні, що на звичайних уроках вагалися говорити, намагалися вести діалоги та монологи . Адже сучасна методика націлена на природне вивчення англійськоі мови та виховання впевнених особистостей.
Марія Іванівна Плацидем,
вчитель іноземних мов

Щирецької ЗОШ І-ІІІст.N 2

Немає коментарів:

Дописати коментар