27 лютого 2015

До Міжнародного дня рідної мови у школі проведено тематичні виховні години, літературно-музичну композицію «Мово рідна, слово рідне!», в якій прийняли участь учні 5- 9-тих класів під керівництвом учителів української мови та літератури Шилич М.В., Кузь І.І., Магори Р.В.
Учні розповідали про свою любов до рідної мови, декламували вірші, переглянули відео презентації «Мово моя українська!»

06 лютого 2015

У 5 класі відбулася відкрита виховна година " Україна - моя держава", яку провели класний керівник Мига Ніна Леонідівна та вчитель музичного мистецтва Книш Петро Михайлович. П'ятикласники натхненно читали вірші і співали про свою любов до України.

04 лютого 2015

Увага! Увага! Увага! Сьогодні в школі розпочато чергову акцію допомоги армії та фронту. Виготовляємо маскувальні сітки, збираємо теплий одяг і продукти харчування для воїнів. Матеріал для виготовлення сітки допоміг придбати волонтер Кревнюх Василь, житель міста Пустомити. Долучайтеся, не будьте байдужими, з пропозиціями звертайтеся до волонтерської служби школи.

29 січня в нашій школі проведено лінійку пам’яті, ігри патріотів серед команд 9 класів, присвячені 97-й річниці з дня загибелі героїв Крут (провели керівники гуртка «Сокіл» («Джура») Голова Р.С., Доскоч Г.В.)Під час лінійки Івасик Ірина, Шаравара Соломія та Носаль Андріана (учениці 8 класу) розповіли про трагічну долю молодих юнаків, які виступили на захист України від більшовиків. Було оголошено хвилину мовчання в пам'ять усім героям, котрі загинули за свободу країни.