06 червня 2014

Пришкільний літній оздоровчий табір «Дружба-2014» Щирецької ЗОШ № 2 І-ІІІ ст. розпочав свою роботу 2 червня. Не зважаючи на примхи погоди 230 учнів школи зібралися на шкільному подвір’ї і урочисто оголосили про відкриття табору. Веселими і цікавими були представлення 10 гуртів. Це і «Усмішка», «Соняшник», « Смішарики», «Юні мандрівники», «Капітошки» та ін.
На шкільному асфальті розмістився «Квітковий вернісаж», присвячений Дню захисту дітей. Були проведені «Веселі старти», «Карооке», турнір «Чомучок». Працівники їдальні нагодували дітей смачним святковим обідом.

Закінчився 2013-2014 навчальний рік. 30 травня 2014 року уся шкільна родина Щирецької ЗОШ № 2 І-ІІІ ст. зібралася на шкільному подвір’ї на традиційне свято Останнього дзвоника. Зі словами молитви і благословення виступили отці Богдан і Олександр. Усіх присутніх привітали зі святом директор школи Г. М. Пижик, мер селища М.М. Бродич, методист відділу освіти Л.Ю.Камінецький та мама випускниці Галина Рацька. Найбільш схвильованими на святі були випускники 11-А та 11-Б класів, які зі словами подяки звернулися до батьків та вчителів, шкільних друзів і подарували своїм наставникам прощальний вальс на подвір’ї рідної школи. На згадку про прощання з дитинством десятикласники подарували випускникам іграшки. В цьому році урочисту місію Останнього дзвоника здійснили першокласниця Шкірко Анастасія та випускник Чемерис Дмитро.