16 червня 2015

З 02.06.по 15.06. 2015р. в школі працював літній оздоровчий мовний табір
« Дружба», в якому відпочило 100 учнів з 2-8-х класів. Було проведені: конкурси малюнків на асфальті на тему: « Діти України за мир »; години англомовного та німецькомовного спілкування ( розучування пісень, перегляд мультфільмів, репетиції казок, конкурс знавців іноземної мови); екскурсії до свяченого джерела в с. Раковець, туристична мандрівка « Замками Закарпаття»; караоке « Музика рідного дому », екскурсії « Стежками рідного селища » та в музей пам’яті жертв сталінських репресій.

04 червня 2015

2 червня 2015 року розпочав роботу у Щирецькій ЗОШ №2 І-ІІІ ст. літній оздоровчий мовний табір «Дружба - 2015» з чотиригодинним перебуванням школярів. Відбулися перші англомовні заняття для учнів 2-4-х, 5-8-х класів (вчителі Плацидем М.І., Івасечко Н.М.). Проведено конкурс малюнку на асфальті «Дитинство без війни», призерами стали: гурт «Смішарики» (6-Акл.) - І місце, ІІ місце – гурт «Усмішка» (5 кл.), ІІІ місце – гурт «Сонечка України» (2 кл.). Нагороди переможцям вручила фахівець із соціальної роботи Пустомитівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лілія Гаврилюх.
Гість тижня
Вперше в історії Щирецької ЗОШ № 2 на свято Останнього дзвоника завітав депутат Верховної Ради України пан Богдан Дубневич. Після слів молитви -благословення всечесних отців Олександра, Богдана та Андрія, виступу директора школи Галини Михайлівни Пижик пан Богдан привітав всю шкільну родину з успішним завершення навчального року та побажав усім мирного неба, здоров’я, плідної праці у розбудові незалежної України, а випускникам школи - здійснення мрій та гідної самореалізації в соціумі. На завершення Богдан Дубневич вручив пам’ятний подарунок золотій медалістці школи Наталії Ленець, грамоти Департаменту освіти та науки Львівської облдержадміністрації кращим учням школи та Похвальні листи відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації відмінникам.

02 червня 2015

29 травня пролунав Останній дзвоник для 31 випускника школи, які з оптимізмом дивляться у своє майбутнє і на кращу долю рідної України.

Найцікавіші виховні заходи та найактивніших учасників шкільного життя в минулому навчальному році презентує заступник директора з виховної роботи Блінова Тамара іванівна.