30 вересня 2019

26 вересня на базі Щирецької ЗОШ № 1 відбулися змагання з міні-футболу приурочені до Дня міста Щирець.
У змаганнях взяли участь 6 команд Щирецької ОТГ. Перемогу здобули учні нашої школи, які також отримали  дві медалі: найкращий бомбардир - Куцьо Богдан та найкращий нападаючий - Панчишин Яромир.

Вітаємо переможців!!!


27 вересня 2019


Виставка "Дари осені"

20 вересня, у переддень святкування Дня міста Щирець, у нашій школі було проведено виставку осінніх дарів під назвою: "Усі дари тобі, наш рідний Щирець".
На виставці було представлено роботи учнів 1-10 класів, які проявили свій талант, фантазію і креативність у своїх яскравих композиціях.
Усі роботи заслуговують найвищої оцінки. Тому усі учасники виставки отримали подяки за участь.







18 вересня у нашій школі представниками центру зайнятості було проведено профорієнтаційну лекцію "Віра у власні сили", на якій учні 9-х класів активно обговорювали питання вдалого вибору професії.





Минулого тижня учні 3 класу нашої школи відвідали екскурсію "Наша пасіка" у Глинній Наварії. Дізналися дуже багато цікавої і пізнавальної інформації про бджіл: як у  давнину люди збирали мед диких бджіл, про роботу бджоляра.
Діти вчилися самостійно робити свічки із воску, скуштували смачний чай з медом.
надзвичайно гарна і незабутня екскурсія!




Заборонений
З 5 вересня у кінотеатрах Львова проводилася презентація художнього фільму "Заборонений" про Василя Стуса.
Зацікавлені цим повідомленням учні 9-х та 10 класів з учителем української мови та літератури, заступником директора з виховної роботи Кошівкою У.Б. та педагогом-організатором Доскоч Г.В. 10 вересня 2019 року переглянули цей фільм.
Захоплені грою актора Дмитра Ярошенка, який зіграв у фільмі Василя Стуса. Важко собі уявити, що нас би могли розганяти під час відпочинку, участі в різних мистецьких заходах. на прикладах Стуса треба навчитися теперішнім школярам відстоювати свою думку, любити рідну мову.
Дякуємо начальнику Щирецького відділу освіти А.В.Терещуку за наданий автобус "Школярик".

18 вересня 2019



Перший дзвоник у школі розпочали ведучі свята Ольга Деда, Софія Кириченко, Стовбуненко Юлія (учениці 10 класу). Священники Богдан, Андрій та Олександр благословили усіх учнів, учителів та першачків на плідну працю та успіхи у здобутті знань.
Першокласниками стали 36 дітей, яких у світ пізнання поведуть класоводи Микитка С.А. та Кузь Л.Ф.
З першим днем навчання усіх присутніх привітали директор школи Пижик Г.М., та заступник селищного голови Щирецької ОТГ Нагірний А.Я.
Одинадцятикласники подарували першачкам подарунки і простелили їм рушникову доріжку у Країну Знань.
З радістю і новими силами уся шкільна родина приступила до навчання.