11 листопада 2016

5 листопада 2015 року на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся ХХІІІ турнір юних фізиків імені А.В. Бородчука для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних і позашкільних закладів м. Львова та області.
Організаторами заходу є департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації, факультет електроніки та комп’ютерних технологій Львівського національного університету імені Івана Франка, КЗ ЛОР «Львівська Мала академія наук учнівської молоді».
З вітальним словом до учасників турніру звернувся Олег Бордун, голова журі турніру, професор кафедри фізичної та біомедичної електроніки ЛНУ імені Івана Франка.
У турнірі взяло участь 10 команд: Сихівського району м. Львова, 2 команди Жовківського, Миколаївського, Мостиського, Яворівського, Пустомитівського районів, Сокальської МАН, Золочівської МАН та команда м. Дрогобич.
Відбіркові, півфінальні та фінальні «фізбої» учасників турніру оцінювало журі, до складу якого ввійшли викладачі факультету електроніки та комп’ютерних технологій та вчителі загальноосвітніх шкіл міста та області.
Почесне І місце здобула команда Пустомитівського району у складі:
Любас Зоряни, учениці 11 класу Старосільської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Варварич Лілії, учениці 11 класу Старосільської ЗОШ І-ІІІ ст.,
Литвишко Зоряни, учениці 10 класу Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст.,
Попеску Ганни, учениці 10 класу Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст.,
Шуварик Василини, учениці 10 класу Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст.
Команду для участі у турнірі підготували: Чобіт Олег Миколайович, учитель фізики Старосільської ЗОШ І-ІІІ ст. та Войцеховська-Штаблава Анна Мар’янівна, учитель фізики Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст.
Вітаємо і бажаємо успіхів!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар