17 листопада 2017

Обласний турнір юних фізиків ім. А.В. Бородчука
11 листопада 2017 року відбувся обласний етап XXVI Всеукраїнського турніру юних фізиків.
Всеукраїнський турнір юних фізиків (ВТЮФ) — командне творче змагання школярів, яке полягає у розв’язанні дослідницьких задач та захисті своїх розв’язків у науковій полеміці. Кожного навчального року оргкомітет публікує список з 17 дослідницьких фізичних задач. Команди школярів мають кілька місяців на розв’язок цих задач, після чого приїжджають на турнір і представляють свої розв’язки у форматі фізбоїв.
Що таке Турнір юних фізиків? Це дух лицарства! Це чесний інтелектуальний поєдинок! Це драйв наукового змагання! Це вируючі фізичні пристрасті! Це унікальне явище, відчувши тяжіння якого одного разу, стаєш його затятим прихильником назавжди! Саме Його Величність Турнір пробуджує тягу до наукового пізнання, зміцнює дух, формує уміння вести дискусії, компетентно і грамотно відстоювати свою точку зору, прагнути до інтелектуальної переваги і наукових перемог. Це кузня інтелектуалів і молодих вчених, місія яких - здійснювати відкриття, досягати нових висот розвитку, змінювати світ на краще!
Команда учнів Пустомитівського району виборола ІІ місце у складі :
Щербея Антона, учня 11 класу Старосільської ЗОШ I-III ст.;
Матущака Тараса, учня 11 класу Старосільської ЗОШ I-III ст.;
Литвишко Зоряни, учениці 11 класу Щирецької ЗОШ №2 I-III ст;
Шуварик Василини, учениці 11 класу Щирецької ЗОШ №2 I-III ст;
Попеску Ганни, учениці 11 класу Щирецької ЗОШ №2 I-III ст.

Команду підготували до турніру: Чобіт Олег Миколайович, учитель фізики Старосільської ЗОШ I-III ст та Войцеховська-Штаблава Анна Мар’янівна, учитель фізики Щирецької ЗОШ №2 I-III ст.

Учитель фізики Щирецької ЗОШ №2 I-III ст.

Войцеховська-Штаблава А. М.

Немає коментарів:

Дописати коментар