07 квітня 2017



Зустріч з письменником

Феєрверк почуттів отримали учні 2-х класів (кл.кер. Микитка та Кузь О.Ф.), 3-го та 4-го класів (кл. кер. Улич Л.М. та Івасик З.В.) Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст. від зустрічі з дитячим письменником, львів’янином Олександром Івановичем Зімбою, яку організували бібліотекарі Щирецької селищної бібліотеки Ольга Михайлівна Меньок та Михайлина Михайлівна Дзик. Зустріч відбулася в актовому залі Щирецького народного дому.
Діти уважно слухали розповідь Олександра Івановича про те, як і чому він став писати твори для дітей, хоча в минулому він був спортсменом (закінчив Львівський інститут фізичного виховання), тренером. Знайомлячи дітей з героями своїх творів Бровком та Мурчиком, заохочував слухачів підспівувати та пританцьовувати, аплодувати в такт музики, переконував у тому, що комп’ютер – це дуже добре, але його створила людина, а розвиває людський мозок в першу чергу – читання книжок.
Кожній дитині, присутній на зустрічі, автор подарував фірмовий календарчик «Бровко та Мурчик – герої захоплюючих пригод», а селищній дитячій бібліотеці, шкільним бібліотекам першої та другої шкіл – збірки своїх творів.
Бажаючі могли придбати книжку з автографом.

Висловлюємо щиру вдячність авторові, організаторам за маленьке свято серед робочого тижня.

Немає коментарів:

Дописати коментар