27 грудня 2019



Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.
Не обминув радісний, святковий настрій і Щирецьку загальноосвітню школу №2. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса, а Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються  кожної секунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом,подарунками,  маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! Напередодні канікул у школі відбулося Новорічне свято для учнів початкової школи та учнів 5-7 класів,незабутню атмосферу свята створили вчителі: Івасик Зоряна Василівна та Скородинська Оксана Михайлівна разом із учнями 3-го класу та учасниками шкільного драматичного гуртка. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.
Дійство налаштувало всіх на релаксаційні мотиви  зимових канікул і свят, коли вже не хочеться нічого робити і єдине бажання – прикрасити будинок, встановити ялинку і весело провести час.
Вітаємо всіх з прийдешніми  святами! Будьте щасливими і хай збудуться всі ваші найзаповітніші мрії!









Немає коментарів:

Дописати коментар