04 грудня 2018

27 листопада у школі відбулося талант-шоу "Школа має талант". учасниками конкурсу були учні 5-9 класів. Учасники змагалися у наступних номінаціях: "Вокал", "Хореографія", "Музиканти", "Художнє мистецтво", "Декламування".
Для участі у шоу виявили бажання чимало учнів. У нашій школі навчаються справжні таланти, серед яких майбутні музиканти, співаки, актори, режисери, гумористи, хореографи....
Глядачі мали змогу оцінити виступи співаків: Шабаковської А., Шаравари Ю., Штаблави Х.; декламаторів віршів Дік С., Деду О.; танцювальних колективів 5 класу, 6-А, 7-А, 7-Б, 8-А та танцювального дуету 9 класу.
Майстерне виконання творів на музичних інструментах продемонстрували учень 5 класу Гінкул Ю. та Штаблава Х. учениця 7-А класу.
Оригінальні виступи показали учні 6 Б класу, які відзняли відеокліп  до гумористичної пісні про школу під назвою "Це найкращий день", та учень 7А класу Козак А., який склав 3 кубика Рубика за 2 хвилини.
У номінації "Мистецтво" учні Звір А. (5 кл.) та Підгірний І. (7-А кл.) подали свої роботи на розгляд журі.
Учні, вчителі та гості шоу побували в чарівному світі творчості, в якому вічно процвітають добро, розуміння, світло і любов.






Немає коментарів:

Дописати коментар