27 грудня 2017

Ми Вас запрошуємо на чай
Напередодні храмового празника св.Варвари, яку прославляють і церква св. Трійці, і церква Різдва Богородиці у Щирці, у п’ятницю, 15 грудня, у Міжнародний день чаю, з метою популяризації здорового способу життя та культури харчування учні 7-А та 7-Б класів Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІ ст. запросили п’ятикласників та шестикласників на чай.
Ініціаторами свята були дівчата.
Кравчишин Аня, Корнелюк Влада, Шилич Софія, Гриник Настя, Пушкар Ліля, Врублевська Юля, Ригель Аня, Соха Яна, Мозоль Наталя, Футала Мар’яна (7-А клас) та Денисенко Софія, Яріш Марта, Фітьо Василина (7-Б клас) розповіли історію та легенди виникнення цього напою, його цілющі властивості для здоров’я, традиції чаювання та цікаві факти про чай.
Хлопці із задоволенням сприйняли ініціативу дівчат і допомогли дегустувати напиток з печивом і тістечками, які приготували справжні майбутні українські господиньки.
Усі погодилися, що це справді напій на всі випадки життя, розмовляти за чаєм треба тільки про красу природи, мистецтво або сам чай, і, в жодному разі, не про політику, як прийнято у нас.

Голова Юлія, учениця 10 класу, член гуртка літературної творчості Щирецької ЗОШ №2 І-ІІІст.

Немає коментарів:

Дописати коментар